Categorieën

Het geheim van de eeuwige jeugd

grasdame
BINNEN 365 DAGEN 10 JAAR JONGER IN 7 EENVOUDIGE STAPPEN IS DAT MOGELIJK?

HOE DE FONTEIN VAN DE EEUWIGE JEUGD VEROUDERING EEN HALT TOEROEPT

DE ENIGE FYSIEKE ZIEKTE WAAR DE MENS AAN LIJDT IS DE VEROUDERING VAN ZIJN LICHAAMSCELLEN

Beste Waarheidszoeker,

De wereld van de verwarring (kernsplitsing) probeert altijd alles in steeds kleinere delen op te splitsen. Steeds kleinere delen waar steeds kleinere deeloplossingen voor gevonden moeten worden. Steeds kleinere deeloplossingen die de verwarring alleen nog maar groter maken om er uiteindelijk radeloos van te worden.

IK HEB ALLES AL GEPROBEERD, DUIZENDEN EURO’S UITGEGEVEN EN NIETS HELPT BIJ DE GENEZING C.Q. VERLICHTING VAN MIJN ZIEKTEBEELD

De wereld van de eenheid (kernfusie) probeert altijd alles in heden, verleden en toekomst in haar onderlinge samenhang te zien en steeds meer bij elkaar te voegen tot een geheel. Een geheel waardoor de oplossingen voor problemen eenvoudig i.p.v. complex en verwarrend zijn. Oplossingen die voor iedereen eenvoudig toe te passen zijn en al snel in een verjongend effect resulteren.

Gaat u met ons mee op reis in de wereld van zelfkennis, eenheid, harmonie, eenvoud en dus automatisch gezondheid en levensgeluk in uw lichaam, ziel en geest.

Goed dan gaan we nu op reis.

En laten we deze reis met de volgende vraag beginnen:

WAT HEBBEN ALLE (WELVAARTS)ZIEKTEN MET ELKAAR GEMEEN?

Antwoord: De afbraak van uw Immuunsysteem

En laten we dan maar gelijk doorgaan met de tweede vraag:

WAARDOOR WORDT UW IMMUUNSYSTEEM AFGEBROKEN?

Antwoord: Door uw Welvaarts Lifestyle – die tegenwoordig bijna helemaal gebaseerd is op het eten, drinken, inademen en absorberen van grote hoeveelheden onnatuurlijke giftige, chemische en stralings substanties – waardoor uw immuunsysteem 24 uur per dag 365 dagen per jaar afgebroken wordt en uw lichaam dus niet meer in staat is om zichzelf te genezen en verdedigen tegen de aanvallen van grote aantallen virussen, bacteriën, schimmels en prionen.

Om to slot te eindigen met vraag drie:

WAAROM VEROUDERT MIJN LICHAAM MET DE JAREN?

Antwoord: Omdat de onnatuurlijke giftige, chemische en stralings componenten inclusief de afvalstoffen van virussen, bacteriën, schimmels en prionen zich steeds meer ophopen in de lichaamscellen van uw organen, weefsels, spieren, gewrichten etc.

WAT IS DE OPLOSSING VOOR AL DEZE WELVAARTS VEROUDERINGS PROBLEMEN

De oplossing voor al deze welvaarts verouderings problemen is eigenlijk heel simpel.

7 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR DE EEUWIGE JEUGD:

  1. U leest, doet en denkt het boek De Nieuwe Dokter Versie 12 c.q. De Grote Bewustzijnsverandering Deel 1.
  2. U begint met behulp van “De Fontein van De Eeuwige Jeugd” om al uw lichaamscellen en celmembramen te ontgiftigen waardoor uw immuunsysteem weer, net zoals vroeger toen u nog jong was, haar werk vlekkeloos kan doen. Deze “Fontein van De Eeuwige Jeugd” wordt al meer dan 50 jaar door honderd-duizenden mensen wereldwijd gebruikt waaronder vele Keizers, Koningen, Presidenten en beroemdheden zoals Charlie Chaplin, Salvador Dali, Marlene Dietrich, Pablo Picasso, J.F. Kennedy etc. Het enige verschil met vroeger is dat een behandeling niet meer duizenden euro’s per maand kost maar nog maar een paar tientjes per maand. En dat is nieuws dat iedereen behoort te weten die er wat jonger en gezonder uit wil zien in de 21e eeuw.
  3. U zorgt ervoor dat u in de toekomst zo min mogelijk giftige, chemische en bestraalde ofwel “behandelde” voedingsmiddelen drinkt en eet waardoor uw immuunsysteem minder belast wordt.
  4. U creëert een stralingsarme omgeving waardoor uw lichaam, minimaal gedurende de slaap, in staat is om zichzelf te genezen c.q. te herstellen van alle aanvallen gedurende de dag.
  5. U lost de 27 stress veroorzakers en 27 stress oplossers in uzelf op met behulp van de daarvoor bestemde oefeningen.
  6. U leert “Helder Te Dromen” om achter de diepere oorzaken van uw fysieke problemen te komen.
  7. U leest het document “7 Stappen Naar Uw Vrijheid” inclusief de documenten “Het Leven na De Dood en Bijna Dood Ervaringen Deel 1 t/m 3” en “Voorbij De Sterfelijke Werelden Deel 1 t/m 3” om een begin te maken met de transformatie van een sterfelijk in een onsterfelijk bewust wezen.

Alle informatie die u nodig heeft om een onsterfelijk gezond, gelukkig en bewust wezen te worden vindt u GRATIS in de hierboven genoemde boeken en documenten.

Het is nu alleen nog een kwestie om SAMEN AAN DE SLAG TE GAAN.

Kortom op te staan uit een vaak vreselijke nachtmerrie.

De nachtmerrie die aardse ziekten, ongeluk en ellende heet.

Een nachtmerrie waar miljarden mensen op aarde aan lijden.

Wanneer staat U op?

Wanneer gaat U weer van het Leven genieten.